FiveGame SA:MP GameMod, TutorialeConectare

Ne jucam impreuna de peste 4 ani !


FiveGame SA:MP Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa ne contactati. O zi buna, Echipa FiveGame.forumotion.com
93.119.26.230:7777

Distribuiţi

descriptionZeex Pawn Compiler

more_horiz
Stiu ca multi dintre voi va loviti de faptul ca durata de a compila gamemode-ul este una foarte mare(> 60 sec in multe cazuri). Dar de ce sa astepti atat pentru un compile?
Ei bine , compilatorul modificat de Zeex cu interventi din partea comunitati de curand a reusit sa scurteze durata de compile al gamemodului ingrozitor de mult. Mie unul unul personal de la 60 sec mi-a scazut la 1.2-1.3 sec cea ce e enorm de mult. Si nu, nu afecteaza modul in care va functiona gamemodeul.
In caz ca folositi sublime text (cred ca si notepad++) va trebui sa utilizati parametri de mai jos(asya e pentru sublime text) pentru a nu avea probleme cu sscanf si YSI[ltr]"cmd": ["pawncc.exe", "$file", "-o$file_path/$file_base_name", "-;+", "-v2", "-d3", "-Z+", "-\\)+"][/ltr]Edit: Pentru a va merge si in notepad++(sper) si cu pawno normal faceti un fisier numit pawn.cfg (ATENTIE , trebuie sa contina extensia .cfg ) si adaugati in el urmatoarele:
Code


  1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -;+ -v2 -d3 -Z+ -\\)+Nu e cine stie ce, dar eu zic ca merita mentionat acest compiler din cauza ca scurteaza perioada de compile + are cateva bug fix fata de compilatorul original
Il descarcati de mai jos si inlocuiti fisierele din folderul pawno al gamemodului cu cele aflate in arhiva
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] tabsize 0" si sa va genereze enrom de multe "loose intendition" (in cazul in care codul vostru e un dezastru)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

FiveGame RPG

FiveGame RPG


IP: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]t

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum