FiveGame SA:MP GameMod, TutorialeConectare

Ne jucam impreuna de peste 3 ani !


FiveGame SA:MP Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa ne contactati. O zi buna, Echipa FiveGame.forumotion.com
93.119.26.230:7777

Distribuiţi

description eXtreme Stunt World V1 (0.3.7)

more_horiz
SCRIPTERI : Seby (Rullz ) , Liviu , etc . 
 
eXtreme Stunt World V1 (0.3.7)
 
Acest GameMode este unul facut 90% de mine ([XSW]RullZ_, [XSS]Seby, [RNG]Seby, care cum ma stiti) si 10% de alti doi Scripteri care au fost impreuna cu mine pe comunitatea cu acelasi nume fondata si, dupa parasirea mea, inchisa, in acest an. Este un GameMode care nu are, din pacate, toate sistemele dorite de jucatori si scripteri, dar sistemele care le are, le are atent lucrate. Foarte atent. Ma simt in stare sa bag mana in foc ca nu gasiti pe net sistemele mele, scriptate cum le veti vedea in acest GameMode. Oricum, garantez ca acest GameMode nu se gaseste pe net si la nimeni in afara de cei 3 scripteri. Ma rog, nu se gasea, la momentul la care citesti tu acest topic probabil ca zeci de persoane il au deja. Este, cel mai probabil, singurul GameMode pus pe net care are nivelul acesta de optimizare. Fiecare sistem a fost reconstruit de minim 3-4 ori. Am lucrat la acest GM din 13 Noiembrie 2014 pana prin Mai 2015, cand am decis sa iau o pauza. In acea perioada scriptam de multe ori si 6-7 ore pe zi la el, adaugand chestii noi (nu luate din alte servere, ci facute de la 0) si reconstruind ceea ce era deja prin el. Nu era zi pe saptamana sa nu il citesc din cap in cap si sa fac modificari.
Am renuntat sa mai lucrez la el pentru ca in perioada aia aparuse GTA V, si na, m-am apucat de 'gaming'... Ar fi trebuit sa lansez comunitatea in Iunie anul acesta, dar amanasem lucrarile la server/site/forum prea mult. Prin Iulie am avut o tentativa de a ma reapuca de a lucra la el, dar fix in saptamana aceea am primit de la niste rude GTA V original, si m-am apucat de GTA Online -.-
Prin August l-am dat prietenului meu [XSW]Edward ([XSW]Eddu., [XSS]Eddu, [RNG]Eddu, care cum il stiti), sa isi faca comunitate cu el. I-am promis ca il sustin. In August si-a facut comunitate, la cateva zile dupa lansare probabil si-a dat seama ca nu e de el asa ceva, i-am gasit un scripter, un prieten vechi de-al meu ([XSW]Liviu, [RNG]Liviu, [RNG]XGamer, care cum il stiti si pe asta ) ), au tinut comunitatea Online pana in Septembrie, si dupa au renuntat la tot. Greseala lor, parerea mea.
Am zis mai sus ca GM-ul nu e complet. Nu e complet deoarece nu am avut niciodata timp sa il termin. L-am dat altor persoane sa se ocupe de el, au facut ce au putut, si a ramas in stadiul in care il veti vedea mai jos.  Enjoy!
• Poze
 
 

Primul Dialog care apare dupa Conectare


Account System

/Credits - Most Important Dialog/Cmds
* Poza asta nu o fac sa se vada direct, e prea mare * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
/CreateClan si TD-urile

/VCmds

/Speed

/VUP

/MP3, /Radio with /vAccount Radio-Start/Stop Preference/house, /property (/prop)
** Restul Pozelor nu au mai incaput active, asa ca le-am pus cu Link-uri pentru cine e interesat **
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Stats
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /V, /Car
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /vAccount
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - Favorite Radio - /vAccount (or /mp3)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Teles
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Admins
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /VIPs
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /GodP (working on /GodMode and /GodCar both)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - Top Clans
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /cm
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /AStats
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - USAGE-urile unor Comenzi
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /DM
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Int
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Tune
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Clan
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Gang @@@ Must See *** It looks lovely @@@
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - ! - Clan (or Gang) Chat, @ - Admin Chat - # VIP Chat, * - RCON Chat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Jobs (by Eddu or Liviu)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - Finalizarea /CreateClan
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /GStats
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Settings (Gang Settings)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - In Car-TD
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - Click on Player
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Rules
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /cc, /LSAir, TD-urile (cel de Summer Edition a fost scos la finalul verii), /hm. TD-ul 'X has joined the server' are Random Colors.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /Race & /Races (by Eddu). NU garantez ca nu e de pe net partial. Eu din Mai nu am mai scriptat la acest server. Tot ce a fost facut de atunci si pana acum, adica tot ce nu se afla in changelog.txt (gasiti fisierul in server) se poate sa nu fie facut de la 0. Am mentionat si mai sus ce nu e facut de mine. Pe langa /Race, in poza se mai vede si /Set.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  - /ChangeName - Cel mai compelx sistem din Server. Chiar daca numele care ti-l doresti este luat, daca stii parola de la acel cont, poti folosi numele pastrandu-ti statisticile.
• Download Link
[url=https://www.dropbox.com/s/2s179hjggeltove/XSW v1.rar?dl=0][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Link. Mi se pare cel mai ok. Am stat cam mult sa Uploadez tot, sunt multe fisiere .mp3, deci nu o sa stau sa mai incarc arhiva si pe alte Site-uri. Daca aveti probleme la Download, imi spuneti si le rezolvam.
• De Stiut
- Parola RCON este '1234'. Ea merge schimbata din GameMode, mai exact la 'public OnGameModeInit()'.
- Parola Server-ului este '13112014'. Ea merge schimbata din server.cfg.
- /ACmds nu a fost creat. Ar fi trebuit sa fie pe Site, dar n-a mai apucat nimeni sa-l faca. Nici /RCmds nu exista. In schimb, in GameMode gasiti foarte usor comenzile de VIP, Admin, Gold VIP, RCON, House System, etc. Sunt foarte bine asezate si aranjate toate. 
- Merita sa arunci un ochi peste comenzile de RCON din GameMode.
- Gang System-ul este doar inceput. Are bazele puse (nu ma refer la Mape, Baze de Gang-uri, ci bazele sistemului sunt puse), n-are comenzi/functii prea multe.  Eu am facut bazele, Eddu /settings si inca ceva.
- Interioarele sunt inregistrate si preluate la OnGameModeInit din Baza de Date. La fel si Race-urile si Drift-urile, Cont-urile, Clanurile si Gang-urile nici n-are rost sa mai zic, la fel si masinile personale si multe alte chestii, gen +1000 case, +100 Proprietati, etc.. Fiind toate incarcate la pornire, in timpul rularii, server-ul n-are pic de lag. Toate datele sunt luate din Baza de Date si salvate in variabile. /Ticks imi da dreptate. Server-ul este pe MySQL R34. mysql_debug este dezactivat, ceea ce inseamna ca mysql_log.txt nu are de ce sa apara deloc. Daca nu instalati server-ul corespunzator, se va crea si va va spune ce ati facut gresit.
- /mp3 se leaga in timp real la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , pentru a-si prelua listele de melodii si pentru a reda in timp real melodiile direct de pe Host. Din pacate, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  nu mai exista.
• Recomand sa folositi din scriptfiles => Backups => DataBase Backups => 2015 versiunea ce are numele '24th of August 2015 - Last Eddu Update - Stable Backup.sql'. Este cea mai recenta si, cred, singura compatibila cu toate sistemele Server-ului.
- Toate cont-urile au parolele criptate in format SHA1. Dupa fiecare conectare (mai exact dupa ce te spawnezi), daca nu ai un E-Mail in cont, Server-ul iti cere sa introduci unul, pentru a-ti putea recupera statisticile in caz ca iti uiti parola. Pe Site aveam sistem de Login bazat pe cont-ul de pe Server, dar nu mai tin minte daca avea sau nu si Recover Password... Nu am apucat sa finalizam nici Site-ul.
- In scriptfiles se poate gasi si site-ul compatibil cu acest server (sper ca am pus ultima versiune a site-ului acolo, nu una mai veche).
- Intre fisierele Site-ului se afla si partea de 'Online' a sistemului /MP3. Daca va puneti Site-ul in Wamp si il faceti functional (il legati la Baza de Date a server-ului) si daca conectati frumos si Server-ul la DB-ul lui si la localhost, aveti sanse de 100% sa functioneze absolut toate 'feature'-urile fara nici cea mai mica problema. Daca nu, va recomand sa va documentati despre cum se foloseste Wamp. Totul se leaga de ceea ce gasiti in 'header'-ul Server-ului (SQL_Host, SQL_User, SQL_Pass, SQL_DB, WEB_URL) si in 'header'-ul Site-ului.
- XSW.pwn este versiunea la care am lucrat doar eu si, din pacate, cea mai 'goala' versiune. XSW_2.pwn este versiunea la care am lucrat eu, dupa care i-am dat-o lui Eddu si a adaugat multe lucruri noi facute sau nu de el, iar XSW_3.pwn este cea mai completa versiune, cea la care am lucrat toti 3 si care a ramas, din pacate, versiunea finala a XSW-ului. Va recomand sa o folositi pe a 3-a. Tests.pwn este GM-ul nostru de Teste. Toate FS-urile in afara de Maps.pwn au fost sau ar fi urmat sa fie folosite de noi. N-aveti nevoie de niciunul pentru 'o experienta completa' a Server-ului.
- In Topic-ul acesta nu apar toate functiile Server-ului. Una importanta despre care nu am spus nimic pana acum ar fi /SPassword (tot cu crypt in SHA1). Restul, va las sa le descoperiti.  Idem cu functiile Site-ului.
• Final
Acesta nu este nici pe departe cel mai ok GameMode. Dar pe net se gasesc mii de alte GM-uri mult mai jalnice. Sper sa fie de folos cuiva, mai ales cuiva la inceput de drum. Sper sa gasiti multe lucruri utile, interesante sau macar 'de apreciat' prin el, si sper sa il vad in cateva saptamani folosit de toti cei ce v-ati saturat de WoS-uri sau alte GM-uri 'cu de toate', mai exact 'de toate facute jalnic, stupid, prost' sau cum vreti voi sa ziceti. )

FiveGame RPG

FiveGame RPG

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum