FiveGame SA:MP GameMod, TutorialeConectare

Ne jucam impreuna de peste 4 ani !


FiveGame SA:MP Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa ne contactati. O zi buna, Echipa FiveGame.forumotion.com
93.119.26.230:7777

Distribuiţi

description Diferenta intre PAWN si PAWNO

more_horiz
Multi dintre voi fac aceasta confuzie cand sunt la inceput. Confuzia se creeaza mai ales atunci cand esti pe graba si nu realizezi ca diferenta intre PAWN si PAWNO este de la cer la pamant. Haideti sa o luam cu inceputul.
 
Ce este PAWN?
 
PAWN este un limbaj de programare simplu orientat pe 32-bit cu o sintaxa asemanatoare limbajului C.  O sursa pawn este compilata intr-un fisier binar pentru o viteza de executie optima.
 
Ce este PAWNO?
 
PAWNO este un mediu de programare (un program / o aplicatie). PAWNO este cel mai popular editor PAWN pentru SA-MP. Este limitat doar la functii de baza, ceea ce ii ofera reteta perfecta pentru a fi popular. Functiile de baza pe care le are, cum ar fi syntax highlighting, il fac ideal pentru a creea gamemode-uri sau filterscript-uri de dimensiuni reduse. De asemenea este ideal pentru a repara cateva bug-uri mici atunci cand esti pe fuga.

PAWNO a fost creat de spookie – ii puteti trimite un mesaj cu multumiri, intotdeauna prind bine!Daca doresti sa citesti mai multe, precum avantajele si dezavantajele PAWNO, poti accesa sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

FiveGame RPG

FiveGame RPG


IP: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]t

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum